Galéria

Motortípusok

Ide KATTINTVA megtaláljátok azoknak a motor típusoknak a listáját, amelyekkel sikeresen teljesítették motoros vezetéstechnikai képzésünket. Oktatásunk folyamán figyelembe vesszük a tanuló motorjának jellemzőit és felhívjuk figyelmét az ebből eredő kezelésbeli különbségekre.

Autó - motor tuning show

Az Autó Motor Tuning Show-n meghirdetett nyereményjátékunk győztese, Gottschalk Róbert április végén, egy szép, napos szombaton csatlakozott csapatunkhoz, és részt vett egy napos vezetéstechnikai tréningünkön.

Megkértük őt, mondja el tapasztalatait a képzésünkről:

- Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy én nyertem, eredetileg a feleségem miatt regisztráltunk, őt szerettem volna elküldeni rá, ugyanis ő is motorozik. Ami azt illeti a feleségem biztatására csináltam meg én is a motoros jogosítványt fél évvel ezelőtt, tehát még elég új nekem minden. Messze lakom Budapesttől és így, kezdő motorosként kicsit tartottam az úttól, majdnem visszaírtam, hogy köszönöm, de inkább nem kérem a nyereményt. Aztán belegondoltam, hogy mennyire nem tudok motorozni, és úgy döntöttem muszáj kipróbálnom.

Ki tudnál emelni egy feladatot a tréning anyagából, amit a leghasznosabbnak találtál?

-A hirtelen akadály kikerülés. Előtte még sosem hallottam az ellenkormányzásról, pedig egy vészhelyzetben nagyon hasznos ezeket tudni. Olyan mozdulatokat tanultam meg ma, amit otthon, magamtól biztosan nem tudtam volna. És mindezt biztonságos, kontrollált környezetben, ahol jelzik, ha valamit nem jól csinálok, és addig hajtanak, amíg tényleg sikerül. Kemény ez a nyolc óra motorozás egyben, de ha rajtunk múlna kétszer-háromszor megcsinálnánk egy feladatot és azt gondolnánk, hogy már mindent tudunk...

Mit gondolsz az oktatóinkról?

-Nagyszerű pedagógusok és látszik rajtuk, hogy óriási tudást birtokolnak. Folyamatosan mondták a hibáinkat, és adták a tanácsokat hogy ki tudjuk javítani. Sosem éreztem lekezelőnek őket, amire sajnos sokszor van példa, ha olyan emberrel találkozol, aki valamiben nagyon profi.

Ajánlanád a tréningünket motoros barátaidnak?

-Nemcsak hogy ajánlanám, de ajánlani is fogom! A legtöbben nem tudják, hogy miből áll egy vezetéstechnikai tréning, mit lehet ott tanulni - én sem tudtam idáig. Kicsit attól is tartottam, hogy idejövök a fiatalok közé, ráadásul kezdő motorosként és mindenkinek jobban megy majd, mint nekem. Aztán kiderült, hogy én is meg tudom csinálni, kortól és motortípustól függetlenül, mindenki sokat fejlődött a tréning végére. Köszönöm nektek, és örülök hogy eljöttem!

Motoros Vezetéstechnikai Tréning

Jelentkezz képzésünkre online!

Jelentkezem